Kollan kautta 35 vuotta

Kiven kovaan kivijalkakauppasarjaan kuuluva KollanPojat täyttää näinä päivinä komeat 35-vuotta. Östmanin Marko Bondelta kävi jututtelemassa vuoroin kutakin KollanPoikaa juhlavuoden merkeissä. Kuulumisia ensin KollanPoikien noutopihalta Kuusiston Toukolta.

1. Mikä on parasta sinun työssäsi?

Vaihteleva arki. Nautin siitä, että saan työskennellä ulkona ja olla tekemisissä asiakkaiden kanssa. Käytännössähän tässä ei ole kahta samanlaista asiakasta eikä asiakkailla kahta täysin samanlaista projektia. Tykkään kun pääsen ratkaisemaan asiakkaan kanssa yhdessä hänen suunnitelmiaan ja niiden toteuttamista.

2. Mieleenpainuvin muisto menneiltä vuosilta?

Kyllähän se tuo Merijakamon Löylymestari-sauna on. Sinne meni mittavia määriä tavaraa hieman erikoisimmilla kokotoiveilla ja nopealla toimituksella. Vanhaan Raumaan tilataan paljon erikoisempaakin puutavaraa. Sinne kun ei saa laittaa ihan mitä tahansa, vaan alueen rakennusperinteitä pitää noudattaa. Toki yhtä lailla meiltä haetaan tarviketta pienempiinkin projekteihin, kuten hyllyköiden, parvekekalusteiden ja linnunpönttöjen rakentamiseen. Skaala on siis todella iso.

3. Miksi kannattaa kulkea Kollan kautta?

Meillä on paras puutavaravalikoima, mitä koko lähialueelta löytyy. Noutopihalta ja varastosta löytyy puutavaraa laidasta laitaan – aina vajaakanttisesta laudasta lehtikuuseen ja runkomateriaaleihin sekä paneeleihin ja ulkoverhoilulautoihin. Monenmoista saa tästä heti mukaansa ja monenmoista erikoisempaa saadaan tilattua. Meillä on nopeat toimitukset ja hyvä asiakaspalvelu. Lisäksi olemme ison tien varrella, joten tähän on helppo tulla ja tavaran kuljettaminen käy näppärästi.

Tutustu palveluihimme ja kulje Kollan kautta: www.kollanpojat.fi