Kollan kautta 35 vuotta

Henkilökunta gallupissa vuorossa on Pekka, yläpihan ja sahauksen optimaalinen osaaja, jolla pitkä kokemus alalta.
Kollan kautta 35 vuotta: Pekka Broholm
 
1. Mikä on parasta sinun työssäsi?
 
Ehdoton ykkönen tässä hommassa on asiakaspalvelu. Tietyt asiakkaat tietävät, mitä he haluavat, kun taas toisten kanssa pohditaan ja suunnitellaan heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Tykkään molemmista.
 
2. Mieleenpainuvin muisto menneiltä vuosilta?
 
Olen ollut tässä sellaiset puolitoista vuotta, joten kauhean paljon ei ole vielä ehtinyt kertyä muistoja. Yksi sellainen asia, mikä korostuu syksyisin, on metsästyksessä käytettävät kyttäyskopit. Niitä rakennetaan paljon ja meiltähän löytyy täältä siihen juuri oikeat materiaalit, jotka myös sahataan valmiiksi haluttuihin mittoihin. Hauska yhtäläisyys on ollut myös se, että korona-epidemian myötä ihmiset ovat ryhtyneet valmistamaan itse paljon Korona-pelejä.
 
3. Miksi kannattaa kulkea Kollan kautta?
 
Me olemme ainoa alan toimija Raumalla, joka sahaa levyt asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tämä on tuttu palvelu monelle asiakkaalle ja siitä tulee paljon kiitosta. Suosittelemme soittamaan etukäteen ja varaamaan sahausajan, siltä varalta, että jos sattuu olemaan jonoa. Toki oikein kiireelliset ja pienet erät sahataan tarvittaessa odotellessa.
 
Tutustu palveluihimme ja kulje Kollan kautta: www.kollanpojat.fi