Kollan kautta 35 vuotta: Verkkokauppaa, kahvia ja tarinoita – nyt juhlitaan!

35-vuotisjuhlalogo tulee näkymään monissa yhteyksissä juhlavuoden aikana.

Vuoden vaihduttua uuteen, siirryttiin Kollassa juhlatunnelmiin. KollanPojat täyttää tänä vuonna nimittäin komeat 35 vuotta. Luvassa on muun muassa palvelutoiminnan laajentamista, juhlakahvia ja toinen toistaan mielenkiintoisempia tarinoita.

– Meillä on suuri halu ja tavoite aloittaa tänä vuonna kaupankäynti myös verkossa. Ajatuksenamme on käynnistää verkkokauppatoiminta ensialkuun yrityspuolella. Se kehittäisi meidän palveluitamme entisestään, Antti Leinonen kertoo.

Tämä on yksi hyvä esimerkki siitä, että KollanPojissa ollaan aina ajan hermolla. Laajat valikoimat ja asiantunteva palvelu ovat edelleen yrityksen vahva kivijalka. Mennyt vuosi oli Kollassa kiireinen, siitä Leinonen antaa isoa kiitos asiakkaille.

– Viime keväänä maailma pysähtyi koronapandemian takia ensin täysin, mutta sen jälkeen meillä alkoi todella vauhdikkaat ajat. Täällä huomasi selkeästi sen, että ihmiset olivat paljon kotona ja heillä oli sitä kautta aikaa rakentaa.

– Esimerkiksi terasseja tehtiin todella paljon. Vuosi ei ollut niin tasainen kuin normaalisti, vaan kasvanut tarve tuli nopeasti ja yllättäen, mikä toi luonnollisesti omat haasteensa. Me pystyimme vastaamaan näihin haasteisiin ja palvelemaan asiakkaamme hyvin.

Kollan kautta on kuljettu vuosikymmenien aikana monenlaisiin rakennusprojekteihin.

Katseet on käännetty Kollassa alkaneeseen vuoteen. Anni Kelhän mukaan juhlavuoteen suunnataan puhtaasti positiivisin mielin. Virallisesti 35 vuotta tulee täyteen helmikuussa, joten silloin on suurimpien juhlien aika, mutta juhlahumua riittää vuoden jokaiselle kuukaudelle.

– Ajatuksenamme on saada alkuvuoden aikana KollanPoikien oma juhlakahvi, jota voisi sitten ostaa tästä meiltä. Sen osalta teemme yhteistyötä Eurajoella toimivan Capri Coffeen kanssa. Juhlakahvin saatavuus on sen verran hyvä, ettei se tule loppumaan kesken vaikka kysyntä yllättäisikin, Kelhä sanoo.

Tulevan vuoden aikana pääsemme myös lukemaan KollanPoikien nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa monia mielenkiintoisia tarinoita menneistä vuosista ja nykyhetkestä.

– Kollan kautta 35 vuotta -juttusarjassa tutustutaan niin meidän omaan toimintaamme kuin myös yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin. Vuosien varrelta riittää toinen toistaan herkullisempia tarinoita ja hauskoja muistoja, Kelhä hymyilee.