Rintamamiestalobuumi jatkuu: ovia ja ikkunoita kysytään monissa mitoissa

AJJ-Markkinoinnilla riittää ovimalleja moneen tarpeeseen.

KollanPoikien Antti Leinonen sanoo, että esimerkiksi vanhoja rintamamiestaloja remontoivat löytävät helposti uudet ikkunat ja ovet. Siitäkin huolimatta, vaikka ovien ja ikkunoiden mitat saattavat vanhoissa taloissa vaihdella paljonkin.

- Erikokoisia ja erivärisiä ulko- ja sisäovia sekä ikkunoita löytyy meiltä niin varastosta kuin tilattuna. Kiitos hyvän tukkurin.

Leinonen korostaa hyviä suhteita ja kanavia sekä sitä, ettei olla jumiuduttu yhden talon taktiikkaan. Lisäksi pieni tavarantoimittaja pystyy reagoimaan nopeammin kuin jotkut isot ketjut.

Leinonen kohdistaa kiitoksensa eritoten AJJ-Markkinointi Oy:lle.

- Olemme tehneet KollanPoikien kanssa yhteistyötä jo pitkään, mainitsee ovia ja ikkunoita varastoivan yhtiön toimitusjohtaja Arto Heikkilä.

- Tunnemme toistemme metkut ja raumalaisten asiakkaiden tarpeet. Raumalla voi tilanne olla ihan eri kuin jossain Pohjanmaalla. Maakuntien välillä on eroja.

AJJ-Markkinoinnissa on päättyvä kesä ollut ihan eri luokkaa kuin edellinen. Heikkilän mukaan kiire on ollut tolkutonta.

- Joku piikki on nyt kysynnässä ollut. Ehkä siihen on vaikuttanut Rauman seudun talouden positiivinen vire ja sen myötä on korjausrakentaminen vilkastunut. Myös uutta tehdään, iloitsee Heikkilä.

Heikkilän mukaan ikkuna- ja ovihankinnoissa on menty aika perinteisissä malleissa. Jotain uuttakin on nähtävissä.

- Pihasaunoihin halutaan nyt isoja ja pitkiä maisemaikkunoita. Myös oviin halutaan isommat lasit. Saunoista on tullut valoisampia.

Myös Heikkilä mainitsee rintamamiestalot.

- Niitä korjaillaan paljon. Varastosortimentistamme löytyy erikokoisia ovi- ja ikkunamalleja. Se on hyvä, sillä kesällä remontoijilla on akuutti tilanne, eivätkä he ehdi juuri odotella.

Löytyykö tältä kesältä jokin hittituote?

- Paneeliovi eli niin sanottu mökkiovi on ollut kysytty kesällä. Ja siellä Rauman talousalueellahan on paljon mökkejä, tietää Kauhajoella sijaitsevan firman pomo.

-Joka kesä mökeillä jotain pientä ainakin korjataan, päättää Arto Heikkilä.

Paljon valoa läpi päästävät ikkunat ovat nyt suosiossa.