Terassilautaa

Laadukasta terassilautaa ja rakennustarvikkeita toiveidesi terassin rakentamiseen

KollanPojilta saat korkealaatuista terassilautaa, sekä kaiken muun, mitä tarvitset laadukkaan terassin rakentamiseen. Tarjoamme laajan valikoiman erilaista puutavaraa, rakennustarvikkeita ja työkaluja, joilla loihdit toiveidesi terassin pihamaasi kruunuksi.

Valitse monipuolisesta tarjonnastamme pitkäikäinen kestopuu eri väreissä, leveyksillä, uurrettuna tai sileänä. Kestopuu sopii lahonkestävyytensä ansiosta erinomaisesti terassin, sekä muiden piharakennusten rakentamiseen. Se sietää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita ja säilyttää hoidettuna kauniin ilmeensä vuodenajasta toiseen.

Laadukkaaseen terassiin kannattaa panostaa. Kestävillä materiaaleilla tehdyllä terassilla nautit ulkoilmasta lämpiminä kesäpäivinä ja vielä pitkälle syksyynkin. Näyttävä terassi kruunaa myös tonttisi ilmeen.

Nouda terassilaudat nyt KollanPojilta ja nauti työsi tuloksista vuosien ajan!

Terassilautaa ja kestopuuta KollanPojilta

Kestopuusta rakennat terassien lisäksi myös muut piharakennukset

Suomen sääolosuhteet aiheuttavat ulkotilojen puurakenteille rasitteita. Puu tarvitsee suojaa kestääkseen vuodenaikojen mukanaan tuomat vaihtelut, muuten puuta uhkaa muun muassa lahoaminen ja bakteerit. Kyllästetty kestopuu on oikea valinta, kun puulta vaaditaan kestävyyttä, pitkäikäisyyttä ja turvallisuutta.

Kestopuu on piharakentamisen ehdoton ykkönen. Kestopuusta rakennat näyttävät ja vuodenajasta toiseen kestävät terassit, pihakalusteet, roskiskatokset, hiekkalaatikot ja muut piharakennelmat. Kestopuu sopii erinomaisesti myös laiturien ja pitkospuiden rakentamiseen.

KollanPojilta saat laajan valikoiman kestopuuta ja muita tarvikkeita työkaluineen, joilla rakennat kerralla valmiiksi kaikki piharakentamisen ratkaisut. Tarjoamme myös edullisen kuljetuspalvelun, sekä peräkärryn lainaan pienempien kuormien kotiin kuljettamiseen.

Kysy meiltä neuvoa tarpeisiisi, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään!

Fill out my online form.